jordi vila
Jordi Vila
Crec que sóc fotògraf de vocació, recordo que ja de ben petit la mare em deixava la seva càmera i anava pel carrer fotografiant tot allò que em cridava l'atenció.
La fotografia, és per mi una manera de comunicar-me, d'expressar-me. La càmera em permet veure les coses d'una altre manera i amb perspectives i formes diferents.
Em fa feliç poder captar l'inocència dels infants, un rostre madur, l'il.lusió d'uns núvia, ,indrets especials,moments, llums...poder captar totes aquestes coses i més.
Els meus inicis com a fotògraf professional, van ser a la premsa comarcal cap el 1993 després d'acabar els estudis de fotografia a l'escola IDEP de Barcelona.
La inquietud personal que porto dins meu per aprendre, m'ha empès a assistir a nombrosos cursos, tallers i congressos, mantenint-me sempre al dia de les darreres tendències.
És per tot això que finalment vaig decidir l'any 2.000 obrir el meu primer estudi a Folgueroles i més tard a Vic.
Estic especialitzat en el reportatge de casament, retrat d'estudi, reportatge de premsa, però cada vegada més vinculat en el Món de l'esport i la muntanya.
Sóc el fotògraf oficial des de l'any 2011 i fins enguany, probablement d'una de les curses més dures del Món l'EVEREST TRAIL RACE.
Actualment compagino tot això amb tot tipus de reportatge d'events esportius.
Serveis
Fotografía i video.
Reportatge de casament
Reportatge d'events esportius.
Reportatge de retrat en general.
Direcció
T 620 238 190
jordi@jordivila.com
Què diuen de mi
El Jordi és caos i pau alhora, i és VIDA en majúscules. Ell sap viure la realitat amb tots cinc sentits i vol compartir-la amb el seu riure, les seves grans abraçades , les seves esbojarrades experiències i la seva mirada creativa. Es menja els bons moments amb la càmara per regalar-nos després records amb forma de fotografies.

El que m'agrada molt d'ell és que tot ho porta fins les últimes conseqüències i si no...... "a otra cosa mariposa" que això no te final.Necessita tant afecte com ens dóna, i ens dóna molt! ahhh! i ell és d'aquest amics que si el mires molt fixament et deixa que et veguis reflectit."

Susanna Martínez Estudi Fotogràfic